top of page

Kogemuslugu: ma päriselt tundsingi midagi!Foto: Kadi Puistaja

Olin kristallkambris käinud aasta-kaks tagasi, täpselt ei mäletagi. Käisin tol korral üksinda. Oli tore, aga ma ei tundnud väga midagi. Arvasin tol ajal, et ju ma siis olen veel nii “kinni”, et ei kogegi midagi erilist. Lihtsalt oli hea, rahustav ja meditatiivne olla.

Sel korral käisin kristallkambris koos valgustervendaja Evelyn Luikmeliga. Kõik oli teistmoodi. Atmosfäär, kogemised, tundmised. Suur osa oli sellel kindlasti Evelynil ja eks ma ise olen samuti arenenud.

Kamber sobib kõigile

Kristallkambrisse minnes oli mul korraks hirm, et äkki ma olen ikkagi liiga vähe vaimsel rajal sammunud ja äkki peaksin olema veel rohkem spirituaalne, et siia 200 000 kristalli keskele koos terapeudiga sobituda? Evelyn rahustas mu kiirelt maha, öeldes, et kamber ja terapeudiga seanss sobib absoluutselt kõigile. Pole üldse vahet, kas ma olen saanud kontakti inglitega või kuulnud mõne vaimse õpetaja nimegi.

Viskasin nalja ja küsisin, kas võiksin seansile saata ka oma suhteliselt skeptilise vanaema, kel just tol päeval sünnipäev juhtus olema, ning Evelyn vastas selle peale tõsiseltvõetava jaatusega. “See sobib kõigile,” ütles ta. “Ainuke asi, mis olema peab, on soov iseend aidata,” rõhutas terapeut, kelle sõnul on enda probleemide tunnistamine oluline, kui mitte määrav komponent inimese hingelisel, vaimsel ja füüsilisel tervenemisel.

Ja probleem ei pea üldse olema nii ilmatuma suur, et kambri ja kristallide tervendavat väge kogeda. Evelyn tõdeb, et tema juures on käinud ja on ka praegu mitmeid vähidiagnoosiga kliente, kuid sageli soovivad inimesed üles leida elurõõmu, saada üle väsimusest, hirmudest, ärevusest. Tänapäeva kiirustav elutempo loob palju ärevust, jõuetust, isegi viha, mida kristallkambris saab koos terapeudiga kenasti puhastada.

Pole teeseldud pidulikkust

Esimesed jutustamised tehtud, suuremad hirmud ja kõhklused maha võetud ning siis ütles Evelyn mulle konkreetselt: “Sa oled liiga paljude inimeste energiaväljas. Enne me alustada ei saa, kui sa enda energiavälja tuled.” Selge pilt, otsekohesed juhised käes, viskasin kristallkambrisse pikali ning hakkasin end vaimujõu abil endasse tooma.

Kuulsin kambri avatud ukse taga argipäeva sagimist – Evelyni samme, mõne ukse sulgumisi, kella helinat, miski kukkus kuskil, inimesed saabusid teiste terapeutide juurde, jutuhääled. Mõnusalt maine oli see atmosfäär, polnud mingit ülepingutatud hookus-pookust. Ma olen kogenud, et inglitega suhtlevad energeetilised terapeudid on sageli väga pehmed, malbed, rahulikud.. Justkui maapealsete inglite kehastused.

Evelyn oli nii lahedalt teistsugune. Konkreetne, valju häälega, julge ja energiline. Oli näha, et ta on enesekindel, teab mis teeb ning pole endale mingisugust “tervendaja”-maski peale tõmmanud. Tema silmad olid sügavad ja pilk läbitungiv. Ta võis rääkida tühjast-tähjast ja tutvustada oma tööd klientidega, ning teisel hetkel öelda, mis on minu energiasagedus ning mitme inimese väljas ma veel olen. Vaga vesi, väga sügav põhi.

Iga seanss on erinev ja isemoodi

Olen kogenud mitmeid erinevaid teraapiaid ja seansse ning tunnetanud, et tihtipeale valitseb neis mingisugune püha vaikus. Vahel on see vaikus päriselt püha, vahel justkui mängiksime me terapeudiga mingit mängu ja kannaksime kokkulepitud rolle. Siis muutub see pühadus ja vaikus lausa halenaljakaks. Evelyniga seda polnud. Seansi ajal ta rääkis, küsis, uuris, juhendas, ma pidin vastama ja jagama, mida ma tunnen ning kuidas olek on. Kogu protsessi vältel tundsin end turvaliselt ja hästi, hinnanguid selle kohta, kui ma midagi mõne küsimise peale ei tundnud, polnud ning see lisas turvatunnet veelgi.

Kuigi Evelyn ütles, et pole nn “tavalist seanssi”, sest iga seanss ka sama inimesega on täiesti isemoodi, siis teatud ülesehitus on sellel ikkagi korduv. Viskasin pikali, sulgesin silmad ja tõin end Kohale. Evelyn istus mu juurde, pani tunnetuse ja kõrgema juhendamise järgi mu peale kristalle, tugevamaid aistinguid minuga jagades. Tiibeti helikausiga kõla tehes hakkasime rändama nendel teedel, mis sel seansil üles kerkisid. Sain kinnitust oma tundele, et südametšakra oli väga kinni ning üllatuslikult oli see kinni olnud juba aastaid. Evelyni kaudu sain teada täpse aasta ning sellele mõeldes on südame sulgumine külmavärinaid tekitavalt loogiline. Ise ma selle peale aga mõelda ei oleks osanud.

Kõik probleemid algavad mõtetest

Seanss kestis umbes 40 minutit. Mina lamasin, kivid peal, Evelyn lõi helikausist heli välja ning üheskoos kogesime seda rännakut, mis ette oli antud. Käed surisesid, soojalained käisid üle keha, energia liikus teatud hetkedel nii tugevasti, et tundsin lausa kehaliselt värinaid, vahel tahtsid tulla pisarad, südame avanedes ja erinevate alade puhastumisel vallandus aga imeline kergustunne ja sügav rahulolu. Tegin Evelyni juhendamise peale mõttes tööd kaasa, korrutasin endale positiivseid sisestusi ning visualiseerisin negatiivsete kinnistunud põhimõtete lahkumist mu energiaväljast.

Tundsin end pärast seanssi hõljuva ja kergena. Tõeliselt mõnus oli olla. Isegi mu näoilme olevat olnud nüüd teistsugune. See heaolutunne ja uus energia on ka põhjused, miks inimesed kristallkambrisse seansile tulla tahavad. Olgu mureks unehäired, apaatsus elu vastu, jõuetus või väsimus, vähidiagnoos või mõni muu haigus, kristallkamber aitab. Aga inimene peab uskuma, sest kui hinge luba end parandada pole, siis ei saa ka Evelyn aitamisele kaasa panustada.

“Kõik probleemid algavad meie mõtetest. Need loovad emotsioone ja need omakorda tekitava füüsilisi hädasid,” teab Evelyn. Nii ongi oluline käia oma mõtteid korrastamas, mõttejõudu tugevdamas ning õigeid suuniseid saamas. See, kui tihti kristallkambrisse minna ning kas seda iga kord koos terapeudiga teha, oleneb inimese enda tunnetusest. Järjepidevus viib muidugi kindlamalt sihile.

Recent Posts

See All
bottom of page