top of page

Jaanuarikuu energiad 2017Südamlikud õnnesoovid uuele ringile asumise puhul! Kuigi aeg pole midagi reaalset ja ajaarvamine kokkuleppeline, on õhus siiski tunda suuri muutusi, uusi energiaid ja võimalusi :)

Ka numeroloogia seisukohalt vaadates toob uus aastanumber kaasa olulised muutused. Möödunud aasta (number 9) oli lõpetuste ja puhastumise aasta ja nende teemade järelkajasid võime tunda veel jaanuariski, kuigi juba märkimisväärselt leebemal ja kergemal kujul. Saabunud 2017. aasta aga on uute alguste aasta, aasta number 1. Muutuma saab palju ja kõigis elu valdkondades. Kuigi kõik muutused ei pruugi ilmneda kohe, väga eredalt ega kiiresti, on energeetiline olukord meie planeedil siiski võtnud otsustavalt uue suuna. Meile avanevad uued, seninägematud sisemised horisondid ja võimalused. Oleme asunud rajama ühise arenguspiraali uut tõusvat voogu. Sel aastal saame iseendid ja oma võimeid ning võimalusi paremini tundma ja rohkem usaldama ning hakkame tõsiselt harjutama ja praktiseerima ka oma võimete kasutamist. Tänavune aasta saab olema suur häälestumine ja ühine loomine, millele annavad tooni südamest ja hingest tulevad soovid, taotlused ja vajadused. Meid ootavad põnevad ajad. Igaühe panus on oluline.

Jaanuarikuu on eriti sobiv koristamise kuu. Kuu üldine tonaalsus on konstruktiivne, leebe ja rahulik, vaikne kena algus ja ühtlasi ka lõpp, sest 28. jaanuari Kuuloomisega lõpeb Tule Ahvi aasta ja saab alguse Tule Kuke aasta. Enne Kukeaasta algust oleks hea oma elamises, nii füüsilises kui ka vaimses, läbi viia üks mõnus koristustöö, et kaunis Tuli-Kukk saaks oma säravaid ja ilusaid sulgi sapsutades, uhkelt rind ees, puhtasse ruumi siseneda. Kukeaasta algusele eelneb eriti sobivalt veel ka kaduneljapäev, mis platsi puhtaks tegemisele veelgi kaasa aitab. Vaata nüüd jaanuari uutes energiates hingates veel kord värske pilguga üle oma asjad ja suhted, kaalu nende kuuluvust – kas on veel vajalikud või võib neist tänuga loobuda. Kõike, mida teed, tee armastusega. Vaid see, millest suudad loobuda armastusega, on küps lahkuma.

Jaanuar on sobiv ka looduses viibimiseks, nii üksi kui ka koos kaaslastega. Eriti soodne on selline tunnetusretk ette võtta Täiskuu energiates. Täiskuu on 12. jaanuaril, mil Päike on Kaljukitse ja Kuu Vähi märgis. Kaljukits - Kosmiline Isa ja Vähk - Kosmiline Ema, juhivad meie tunded ja tunnetuse suurtele ja meie kõigi ning igaühe jaoks üdini olulistele teemadele, Loomise, ühtsuse ja ühinemise teemadele. Kus mujal saaks neid suuri teemasid paremini tunnetada kui looduses. Tunneta looduse rahu ja toetust. Toeta jalad vastu Maad, selg vastu puud, hinga sisse võrratut puhast õhku, vaata Päikest, Kuud ja tähti... Ava oma süda, usalda, võta vastu ja ole õnnelik. Me oleme selles loomise kogemuses kõik koos. Eraldatuse illusioonil pole enam väge meid eksitada. Kiiret pole kuhugi. Meil on aega rahulikult atra seada, puhata, tunnetada ja rõõmustada. Igaühes meist on Tõe ja Rõõmu allikas, ammutagem sealt ja jagagem teistega. Jaanuaris ja eriti täiskuu paiku on sobiv mõelda ka oma suhtest meie planeediga. Kuulatada ja tunnetada meie Maad. Mida ta vajab? Mida ta meile räägib? Milline on minu isiklik suhe oma koduplaneediga? Lähedane? Kauge? Kas ma hoolitsen oma planeedi eest? Kuidas saaksin oma eluviise muuta, et olla Maaga paremas harmoonias? Kuulata, Maa on elus, ta suhtleb sinuga ja toetab oma iidse tarkusega.

Ilusat ja väekat jaanuarikuud!


Recent Posts

See All
bottom of page