top of page

Millised taotlusi teha Kristallkambrisse minnes?


Kristallikoja armastatud terapeut Evelyn jagab soovitusi, kuidas ilma terapeudita seansile minnes seansist maksimaalset kasu saada. Tasub kõrva taha panna!  


"Kõigepealt tuleb tulla enda sisse, enda välja. Võib mõelda, et mina olen (öelda oma nimi), astun välja kõikidest võõrastest mõtte- ja tundeväljadest ning tulen enda südame fookusesse, enda sisse tagasi. Ennast leida, ennast tervendada ja enda teel käia saab ainult enda väljas viibides. Teiste väljades, mõjutatult ja muretsedes teiste pärast seda teha ei saa. See on esimene asi. Siis saab kamber toimida kõige paremini. 

Edasi tuleb avada oma süda ja soovida tervendada ennast enda kroontšakra, kolmanda silma ja südame fookusega valguskanalis läbi absoluudi. Silmade vaate üles kolmanda silma suunas tõstmine annab tervendamisele üliteadvuse toe. Kolmandaks võib taotleda kambri kristallide, tervendusmeistrite ja valgusinglite abi. Teha neile taotlus, et palun andke mulle kõik see, mida ma praegu kõige rohkem vajan ja aidake eemaldada see, mida ma enam ei vaja. Abi tuleks paluda läbi enda, ehk siis mitte, et palun tehke mind terveks, vaid palun aidake mul end tervendada. Edasi siis lasta lahti sellest, mida sa enam ei vaja, anda kõik võõrad seljakotid ja koormad ära. Võid kujutleda, et lähed oma raskete kandamitega jõe äärde, võtad seal need seljakotid seljast ära, võtad kõik kivid neist välja ja paned jõkke tagasi. Lisaks võid kujutleda, kuidas vesi kividest üle voolab ning kõik mittevajaliku neist vabastab ja minema viib. Nõnda vabaned asjatust koormast ja teed ruumi millelegi uuele." Broneeri aeg Kristallkambrisse siit!


Recent Posts

See All
bottom of page