top of page

Detsembrikuu energiad 2017


Tempokas ja vaheldusrikas 2017. aasta hakkabki juba lõppema - detsember on käes. Detsembris viiakse sel aastal alanud protsessid lõpule ja nii mõneski valdkonnas saabub lõpuks ka selgus ja selginemine.


Selle aasta märksõnadeks on olnud illusioonide purunemine, sügavad ilmutused südame- ja hingetasandil, vanadest arusaamadest, harjumustest, mustritest, programmidest loobumine ja lahti laskmine, sügavamate tõdede avastamine iseenda ja elu tõelise olemuse kohta ning oma looja-olemuse ja intuitsiooni avastamine ja usaldama õppimine. Kõigis neis valdkondades oleme nii indiviididena kui ka kollektiivselt teinud tublisti edusamme. Detsember teeb neis teemades viimased kokkuvõtted ja toob meie südametesse suure hulga selgust ja valgust. Paljud vastandumised saavad äkitselt otsa, sest nende ülesanne on olnud vaid tuua meis esile meie tõeline sisemine võimekus ja sügavam tõetunnetus.

Detsembri lõpus leiame end eest hoopis teiste inimestena, kui need, kelle end aasta alguses arvasime olevat. Jälgi detsembris oma tundeid ja emotsioone. Mis ja miks sind puudutab või käivitab, mida sa sisse lased, millele reageerid ja miks? Mida endast välja kiirgad, mida oma energiaga toidad ja kasvatad? Elu õpetab meid saama iseenda juhiks ja otsustajaks oma elus, oma õnne sepaks. Võta kõik tunded vastu ja teadvusta need ning siis otsusta, kas soovid neid tundeid endas kasvatada või soovid need vabastada, lahti lasta ja sama mustrit enam mitte korrata. Kuula oma hinge ja südame märguandeid, su keha ei valeta sulle kunagi. Süda teab kõiki vastuseid, julge seda usaldada. Lase julgesti minna kõigel, mis sinu südamele ahistav tundub, tee ruumi uuele. Mõtle nüüd, aasta lõpus, sellele, mida sa oma ellu tegelikult ja tõeliselt tahad. Sellelt platvormilt hakkame tuleval aastal oma uut reaalsust looma. Pane nurgakivid paika. Detsembri ülesanne meile on laiendada oma arusaamu, südame– ja loomisruumi, teadvustada endale oma sügavamat olemust ja sisemisi tõdesid ning anda ise endale luba hakata elama oma tõe ja kõrgema potentsiaali kohaselt.

Detsembri Täiskuu, selle aasta viimane, on kohe kuu alguses, 3. detsembril kell 17:47. Päike on sel päeval Amburi ja Kuu Kaksikute märgis. See Täiskuu toob nähtavale kõik, mida sul on vaja veel tänavu näha, kuulda või teadvustada, seda eriti suhtlemise, suhete ja oma tegevuse tõelise, sügavama motivatsiooni ja kavatsuste osas. Kui teed või oled seni teinud midagi valedel põhjustel, siis see Täiskuu toob selle kohta kogu tõe lagedale, et saaksid selle teadvustada ja ümber muuta. Jäta möödunu rahuliku südamega sinnapaika ja pööra end näoga oma uue, põneva, sind aina enam ja paremini teeniva tuleviku poole. Ava Täiskuule oma süda, usalda Talle oma südame sügavaimad soovid, ning lase eluvoogudel end nende täitumise poole kanda. Vastuoluline ja mitmenäoline Kaksikute märk koostöös lõbusa ja seikslushimulise tõeotsija Amburiga hoolitsevad selle eest, et saaksid näivustest läbi näha ja et teadvustamine ning lahti laskmine sujuks kergelt, sujuvalt ja rõõmsalt, ilma suurema draama ja traagikata.

Detsembri Kuuloomine on 18. detsembril kell 8:30, nii Päike kui ka Kuu on Amburi märgis. See Kuuloomine loob suurepärase energeetilise „hüppelaua” sujuvaks üleminekuks tuleva aasta energiatesse. Ambur aitab meis võimendada optimismi, loovust, dünaamilisust, vabaduse- ja tõeiha. Oma vaba ja seltskondliku olemusega toetab Ambur selle Kuuloomise energiates seltsivust, uute suhete loomist, vabaduse ja sõltumatuse mõõtme avardumist kõigis eluvaldkondades. Nüüd on aeg vabaneda piirangutest, teha julgeid otsuseid, unistada suurelt ja lasta visioonidel lennata. Meid ootavad ees seninägematud muutused, avanemised ja ilmutused. On aeg anda Universumile teada, et oled valmis need vastu võtma. Ütle: „Teretulemast!” kõiglile muutustele, mis on kantud Armastusest, Valgusest ja Vabadusest.


21. detsembril on Talvine Pööripäev ja algab Talv. Pärast paaripäevast seisakut hakkab taas valgust minutikese haaval meie päevadesse lisanduma. Aasta viimane päev on juba 10 minutit pikem kui Pööripäev :) Jõulud, põlised Valguse võitu tähistavad pühad, toovad endaga rahu ja soojuse. Lase nüüd oma südamesoojusel- ja valgusel takistusteta voolata ja endast välja kiirata. Olgu aasta lõpp täis Rahu, Valgust ja Armastust! Oled sel aastal ära teinud suure töö ja avastanud end uue, tundmatu teekonna lävepakult. Tunnusta end, puhka ja hoolitse enda eest hästi. Luba endale seda, mida su süda igatseb. Toogu detsembrikuu sulle selgust, helgust ja kergust!

Ilusat ja rahulikku detsembrikuud!

Kristallikoda


Recent Posts

See All
bottom of page