top of page

Juunikuu energiad 2017Juunikuu saab olema tegus ja kontrastne. Tegusus ei pruugi alati väljenduda füüsilisel tasandil ent hing ja süda on siiski lakkamatus pingelises tegevuses. Üleminek uutesse energiatesse on täies hoos ja vajab tähelepanu, tunnetamist ning keskendumist. Ka neil päevil, mil pealtnäha nagu midagi ei toimuks, on siiski tunne, et lähenemas on midagi suurt ja müstilist.

Üleminekuenergiad väljenduvad muutustena mälus ja ajatajus, „vatise” tundena peas, tundes, et ei saa enam aru, mis ümberringi toimub ja kuidas ma sellega seotud olen. Tuttav ja turvaline oleks nagu kuhugi kaugele taaandumas või üldse kadunud. Aegajalt võid tunda end lihtsalt kurnatuna. Tea siis, et sa pole üksi, paljud meist tunnevad end nii :) Et üleminekuenergiatega paremini toime tulla, ole enese ja teiste vastu leebe ja kaastundlik, kuula oma keha ja ära püüagi kõike toimuvat igal hetkel lahti mõtestada. Usalda elu kulgu ja voola toimuvaga kaasa. Hoia tunnetus südames. Kui mõistus kipub kinni jooksma, siis lase pea puhkama ja tule ära kehasse, südamesse. Too tähelepanu väljastpoolt enda sisse. Tunneta, mis toimub su südames, mida räägib sulle su keha. Süda töötab nüüd nagu kompass, just tunne südames ja intuitsioon annavad sulle teada, kuhupoole hoida või suunduda. Anna endale puhkust, niipalju kui vähegi saad. Maga, tuku, lõõgastu. Kuula linnulaulu ja puude või mere kohinat. Ole kohal, siin ja praegu, planeedil Maa, Looduses. Kõik toimuv on su enda parimaks hüvanguks.

Juuni Täiskuu on 9.06 kell 16:10, mil Päike on Kaksikute ja Kuu Amburi märgis. See vastandlikes energiates aset leidev Täiskuu toob kaasa pöördelised muutused, mis võivad end alul ilmutada kriisi kujul, aga viivad siiski suurte sammudega paremate lahenduste ja helgema tuleviku suunas. Erilise tähelepanu all on raha ja suhted. Neis valdkondades toob Täiskuu kaasa tervenemise ja tõusu. Enesedistsipliin ja tunnete tasakaalustamine aitavad sind Täiskuu energiatega paremini toime tulla. Püüa minevikust lahti lasta ja mitte tunda möödunu pärast süütunnet. Julge olla haavatav ja avada end lähedastele, see aitab luua lähedasemaid suhteid ja kogeda üksolemise toetavat energiat. Täiskuu energiates ilmnenud ja vallandunud teemad saavad lahenduse juba enne Jaanipäeva.

21.juunil on Suvine pööripäev, algab Suvi. On kõige valgem aeg meie põhjamaises looduses. On aeg nautida ja tunda rõõmu oma eksistentsist, olla tänulik ja tunnetada Looduse väge. Pööripäeva nädal on eriliselt väekas ja maagiline aeg, kogu loodus oleks nagu salapärases, müstilises häälestuses. Kasuta seda aega oma Väe tunnetamiseks. Keskendu oma südamele, sisekosmosele ja täida see suurte unistuste, õnnelike tunnete ja Armastuse Valgusega. Päikese ja Tule vägi töötab nüüd sinu kasuks, unista siis suurelt :) Usalda oma soovid ja unistused Loodusele, Universumile ja lase nad lendu.

Juuni Kuuloomine on 24.06. kl 5.31, mil nii Päike kui ka Kuu on Vähi märgis. Nüüd on Vee energia kord oma väge näidata. Kõik tundeelu puudutav saab kohinal ja vahutades liikuma tõmmatud. Vesi tungib kõigisse südamesoppidesse, uuretesse ja sügavustesse, puhastab hoogsalt ning seejärel toidab kosutavalt. Tundeeluga seonduv suurpuhastus võib kohati tunduda küll raske taluda ent toob siiski kaasa suurepärase tervenemise ja uuenemise võimaluse. Juba juuni lõpupäevil saame end tundma kui uuestisündinud.

Suurepärast ja põnevat juunikuud!

Kristallikoda


Recent Posts

See All
bottom of page