top of page

Novembrikuu energiad 2017


November on Hingedekuu. On aeg tegeleda oma hingeteemadega, mõlgutada mõtteid ja selgitada meeli, katkestada aegunud mustreid ja luua uusi. On sügava hingealkeemia aeg. Looduse rütmid aeglustuvad, väline pimedus ja jahedus loovad soodsad tingimused pööramaks tähelepanu väliselt oma sisemise soojuse ja valguse poole. Oleme sisenenud kosmilistesse suurte muutuste energiatesse, tagasiteed ei ole. Kõik, mis muundumise energiate võimsas keerises aset leiab on meie endi kõrgeimaks hüvanguks. Tähtis on jääda iseendale, oma sisetundele ja sügavatele sisemistele väärtustele truuks.


Kuni selle aasta lõpuni jätkub intensiivne illusioonide purunemise protsess. Ajale jalgu jäänud uskumused, meelepetted ja mõttemustrid tulevad ilmsiks ja saavad läbi nähtud. Muutustele alistumine on sel ajal parim suhtumine. Keset seda möllu on paradoksaalsel kombel hoopis lihtsam leida rahu ja vaikust iseenda keskmes. Mida sügavam pimedus, seda paremini märkame, kust paistab valgus. Kõik on muutumises, meil on võimalik valida mida võtta, mida jätta, millest loobuda, mida oma ellu luua. Kõik, millest hing on puudust tundnud, on nüüd kättesaadav. Me oleme uue maailma loomisruumis. Oleme koos- ja kaasloojad. Uus maailm sünnib meie südamete sügavatest sisemistest soovidest ja hingevajadustest. 2. novembril on Hingedepäev, mil on hea aeg tunnetada oma kohta suurtes mustrites, suures pildis. Sel päeval on küünlaleegi valgel kergem liikuda ajas ja ruumis, mõelda olnust ja tulevast, tunnetades end praeguses hetkes ja samas lasta oma sisekosmosel avarduda lõpmatusse. Kui on soov või vajadus suhelda siit ilmast lahkunud hingedega, siis on Hingedepäeva paiku seda lihtsam teha.

​Novembri Täiskuu on laupäeval, 4. novembril kell 7:23. Päike on sel hetkel Skorpioni ja Kuu Sõnni märgis. See vastandmärkidest mõjutatud seis toob intensiivselt esile muutmist ja lahti laskmist vajavad mõttemustrid ja suhtumised meis. Skorpion soodustab varjatu ilmsiks tulemist, sügavustesse sukeldumist ja põhjalike edasiviivate muudatuste toomist seiskunud energiatesse, mustritesse ja olukordadesse. Sõnn seevastu soosib stabiilsust, mugavust, isiklikule kasule ja omandile orienteeritud tegevust. Koosmõjuna tekib olukord, kus pinnale kerkivad teemad ja valdkonnad elus, kus on tekkinud seisak ja on vaja uuendusi, et üldise liikumisega kaasas käia ja sujuvalt uuenedes ning uute arusaamadega edasi liikuda.

Kuu Sõnnis paneb rõhu maistele naudingutele ja tundeelule ning tekitab soovi oma varju ja ebamugavate muutuste eest põgeneda, muudatusi vältida ja muutumisvajadust eitada. Päike ja Jupiter Skorpionis aga panevad rõhu just sügavate muudatuste vajadusele meis. Partnerluse teema on tähtis nii Sõnnile kui ka Skorpionile ja läbi partnerlussuhete saavadki ilmsiks tähelepanu ja muutmist vajavad teemad ja mustrid meie elus. Seega, pane tähele, millised ebakõlalised suhted su elus eksisteerivad. Sinu partner peegeldab sulle sind ennast ja eriti hästi just neid osi sinust, mida sa ise ei näe ja näha ei taha. Olgu tegu siis intiimse või koostööpartneriga, lapse, lapsevanema, äripartneri, ülemuse või kaastöötajaga, kõik me oleme üksteisele peegliteks. Nüüd on aeg vaadata peeglisse ja nähtu peale mitte ärrituda, vaid hoopis loobuda vastupanust ja eitamisest ning alistuda muundumisele, lahti lasta sissejuurdunud mõttemustritest ja arusaamades ja näidata üles valmidust vastu võtta uuendusi. Muutustele alistudes ja nendega kaasa minnes kulgeb muundumine hoopis ladusamalt.


Novembri Kuuloomine on 18. novembril kell 13:42. Nii Päike kui ka Kuu on Skorpioni märgis. Nüüd näitab Skorpion oma fööniksivõimeid, andes oma panuse sügavate muudatuste tegemisse ja takistuste seljatamisse. Skorpionile omase põhjalikkuse, sügavuse, pühendumise ja müstilise väega muundatakse ja luuakse nüüd uueks kõige sügavamad hingesügavused, kuhu veel on jäänud seisvat energiat. See protsess võib olla nii põhjalik, et su vanast identiteedist ei pruugi palju järele jääda. Küll aga hakkad nägema oma tõelisi võimeid ja väärtusi, jumalikkust endas ja oma kohta suures tervikus. Sel ajal on vaja kindlasti hoiduda võimuvõitlusest, kuigi kiusatus selleks on, ei aita võimuvõitlus sul uutes energiates edeneda. Hoia fookus Armastusel, Vabadusel ja Valgusel. 22. novembril liigub Päike Skorpionist Amburi märki. See toob kaasa emotsionaalse pinge leevenemise. Ambur on tõeotsija ja idealist, kes on heas kontaktis oma Sisemise Lapsega. Nüüd ongi aeg oma Sisemist Last kuulata ja tema lihtsaid, aga sügavaid soove ja vajadusi kuulda võtta. Luba endal puhata ja mängida :) Vaata maailma, nagu näeksid seda esimest korda. Mängi maailmaga, fantaseeri, unista, loo. Loo oma uus maailm, puhastest tunnetest ja suurtest unistustest. Usalda elu ja tea, et oled alati hoitud. Imelist novembrikuud!

Kristallikoda


Recent Posts

See All
bottom of page