top of page
Writer's pictureKristallikoda

Kaia Kullamaa: Teel Uue Ajastu energiatesse



Praegu toimuvad meie kõigi eludes suured ümberkorraldused. Meie planeet tervikuna on haaratud suurtesse kosmilistesse muutustesse, mis ei jäta kedagi meist puutumata.

Kuidas need muutused kellegi jaoks kulgevad, võib aga olla väga erinev. Kindel on see, et meil on üsna lühikese aja jooksul tarvis vabaneda üsna pika aja jooksul juurdunud piiravatest mustritest, suhtumistest, arusaamadest, programmidest. Seda on vaja selleks, et uuendustele ruumi teha. Ka kõige suuremad ja keerukamad süsteemid koosnevad väikestest osakestest, millest igaüks on tähtis ja mõjutab kogu tervikut. Nii on see kosmoses, meie planeedil ja ka inimkehas. Üsna pikalt on meisse juurutatud arusaama, et meie elu, tervis ja õnn ei sõltu mitte meist endist vaid kellestki või millestki väljaspool meid. Praegusel illusioonide purunemise ajal saab aga aina ilmsemaks, et tegelikult on asjalood just vastupidi – kõik meie eludes on meie endi otsustada! Seda võib olla raske uskuda või omaks võtta, aga oleme kõik oma olemuselt kõikvõimsad loojad. Kogu meie elu on meie endi looming ja meie oleme ka need, kes saavad ise oma ellu tuua suuri ja pöördelisi muutusi ning seda igal eluhetkel, kui me seda vaid teha otsustame.

Üleminek ohvriteadvusest loojateadvusse ongi see, mis meie eludes praegu toimub. Ohvriteadvuses ja oma loojaväest äralõigatuna saab inimest hoida vaid hirmu kaudu. Hirm on ainus, mis meid oma tõelist väge ja kõrgemat potentsiaali kasutamast takistab. Hirme oleme aga läbi elude ja aastatuhandete kogunud enestesse mitmesuguseid. Surmahirm, hirm tundmatu ees, hirm kedagi või midagi kaotada, hirm, et ei olda piisav, hirm eksida, läbi kukkuda, ebaõnnestuda, hirme on meis kõigis ja mõned neist on üsna hästi varjatud ning peidetud sügavale alateadvuse salasoppidesse. Hirm saab meie üle valitseda vaid seni, kuni me kardame ja iga kord jooksu pistame, kui hirm end ilmutab. Kui aga prooviks nüüd hakata neid mustreid muutma? Kui tunned, et hirm sinus pead tõstab, siis teadvusta ta endale: „Ahhaa, see on jälle seesama hirm.” Selle asemel, et kohe minema joosta, nagu seni, jää paigale ja tee teadlik valik mitte karta, mitte jooksu pista. Jää paigale ja enamgi veel, pöördu ringi, näoga oma hirmu poole ja vaata talle näkku, vaata, milline ta on. Hirm ei saa su üle valitseda, kui sa ei karda. Võta otsustamine enda kätte tagasi. Nii toimides lakkad sa oma energiaga toitmast oma hirme ja selle asemel hakkad hoopis kasvatama oma isiklikku väge. Mida enam sa harjutad, seda teadlikumaks, julgemaks ja osavamaks sa saad ja õige pea hakkavad su ellu tulema ka muutused, lahendused ja võimalused. Muutes oma mõtlemist saad sa muuta kõike oma elus. Oma elu loome me oma mõtetega, seega jälgi ja teadvusta, mida sa mõtled. Iga mõttega toidad sa seda, millest sa mõtled. Iga mõte on justkui tellimus Universumile. Vali oma mõtteid, see on igal hetkel sinu võimuses.

Sageli ollakse iseenda vastu väga karm ja nõudlik, see aga ei vii ei tervise, edu ega õnneni. Teadvusta endale, kuidas sa iseendast mõtled. Mõtle korraks kellestki, keda sa kogu südamest armastad. Kui su elus pole veel kedagi, kes su südame armastusega täidaks, siis unista, millist armastust sa oma elus soovid kogeda. Tunne seda suurt ja ilusat armastuse tunnet oma südames. Kõigepealt õpi sellise armastuse tundega suhtuma iseendasse, armastama end sellisena nagu sa oled, koos kõigi hirmude, kiiksude, ebakõlade ja vigadega. Misiganes see on, mis sind ennast armastamast takistab, sa ju tead, et kõike saab muuta ja parandada. Mida ei oska, seda saab õppida. Mis on valesti, seda saab parandada, proovi uuesti. Tee otsus võtta kogu vastutus oma elu eest endale, saada ise oma elus otsustajaks. Ühiskond, vanemad, geenid, kool, ülemus, naaber, „teised” ei ela sinu elu. Seda saad teha vaid sina ise. Jäta olnu seljataha ja tee otsus võtta nüüdsest rool oma elus otsustavalt enda kätte. Sinus on peidus jumalikud loojaanded. Kõigis meis on. On vaja vaid need avastada ja õppida neid kasutama. Kõik me oleme läbimas sama õppetundi, igaüks omal moel. Kõik sinu ümber läbivad sarnaseid sisemisi protsesse. Me kõik oleme ühendatud ja keegi meist pole kunagi üksi. Kõigil meil on vaimsed saatjad, juhendajad ja kaitseinglid. Siin planeedil kehtib vaba tahte ülimuslikkuse seadus ja seepärast ei saa keegi, ka mitte su vaimsed saatjad, sind aidata, kui sa ise selleks luba ei anna ja abi ei küsi. „Ma luban ennast aidata”, on võimsad võlusõnad, millest saab alguse pööre paremuse suunas su elus. Abi palumine pole mitte nõrkuse vaid arukuse märk, märk sellest, et armastad ennast. Kui võtad vastu abi ja aitad ennast ise, siis toob see kaasa muutuse sinus ja loob võimaluse muutuseks ka väljaspool sind. Muutud sina, muutub maailm. Sa ei pea kõike üksi kandma, ega kõigega ise hakkama saama, lase ennast aidata. Osata aidata ja osata abi vastu võtta, on mõlemad väärtuslikud oskused. Alati on olemas lahendused ja väljapääsud, lahendamatuid olukordi ega probleeme ei ole. Küsi kindlasti abi, kui sa ise lahendust või väljapääsu ei näe, vajad kinnitust või väikest tõuget „surnud punktist” edasi pääsemiseks. Olles kriisist läbi tulnud, saad kogemuse võrra rikkamaks ja targemaks ning avastad endas tahke ja võimeid, millest sa enne teadlik polnud.

Iseenda kallal töötades ja üksteist abistades ning toetades anname igaüks oma asendamatu ja väärtusliku panuse suurte muutuste toimumisse meis endis ja meie planeedil üldisemalt.

On aeg loobuda takistustest ja piirangutest, mille oleme kunagi ja kuskilt omaks võtnud ja hakata elama oma elu imelise, võimeka, jumaliku loojana, sest just selline on sinu tõeline olemus. On rõõm näha, kui jõudsasti kasvab teadlikkus ja valgus inimestes mu ümber. Läbides kõik kriisid ja kuristikud võidab Valgus ja Armastus alati. Mul on südamest hea meel ja au sellele protsessile omalt poolt igati kaasa aidata.

Kaia kohta saad lähemalt lugeda siit. Kaia vastuvõtule Kristallkambrisse oled oodatud 8. ja 11. detsembril 2017. Seansiaja broneerimiseks vajuta siia ja kirjuta broneerimisel lisainfo lahtrisse "Kaia".


Recent Posts

See All
bottom of page