top of page

Liis Ugandi: Tervendajaande avastamisest

Ma ei ole kunagi soovinud saada tervendajaks. Nagu paljud väikesed tüdrukud, unistasin ma baleriiniks saamisest. Aga elul olid teised plaanid. Vaimsed õpetused ja müstika on mind lapst saadik paelunud. Juba teismelisena sattusin oma esimese indiast pärit vaimse õpetaja juurde, kes mind mediteerima õpetas. Mulle meeldis väga mõtiskleda ja elu uurida.

Kui minu elus oli raske aeg ja kui ma kõige keerulistemast õppetundidest ning hullemast perioodist oma elus välja tulin, siis lihtsalt hakkasid inimesed minu käest abi ja nõu küsima. Jagasin alguses oma kogemusi ja tehnikaid, mis mind kriisist olid aidanud välja tulla. Esmalt aitasin naabrinaist, tema vaatas vastutasuks mu lapsi. Siis tulid juba järgmised naabrid, siis juba kõrvalt küla inimesed, siis veel kaugemalt. Kuni ühel päeval avastasin, et aia taga seisavad inimesed, kes enne minema ei lähe, kui ma nad vastu võtan. Iga kord mõtlesin, et jumal küll, mis nad jälle tahavad, ma ei oska ju mitte midagi. Olin siis kahekümnendates, esimesed lapsed olid väikesed ja ma tegelikult ei tahtnud seda teha, aga mul justkui polnud teist võimalust. Alguses tuli palju sarnase elukogemusega inimesi, keda sain oma läbielamistele toetudes aidata. Siis aga avastasin, et vajalik info lihtsalt voolab läbi minu ning parimas mõttes alistusin olukorrale. Sain aru, et pean seda tegema ja hakkasin juurde õppima, et inimestest paremini aru saada ja neid parimal viisil toetada. Nüüd teen ise koolitusi. Kanaldan, milliste teemadega hetkel on vaja tegeleda, mis parasjagu õhus on. Ka tervendusseansil ei tea ma kunagi täpselt ette, mis seal juhtuma hakkab. Juhtub lihtsalt see, mis on sellel hetkel inimesele parim. Info tuleb siis, koos inimesega, ma ei tea kunagi ette.

Mul on oskus tõsta inimeste energeetilist sagedust selliselt, et nad kogevad oma kehaga minu kogetut. Näiteks hiljuti käis seansil naine, kes kohutavalt kartis kaotada haiget lähedast inimest. Jagasin talle oma surmalähedast kogemust. Ta sai tunda, kui kerge ning imeline on olla ilma kehata ja et seda pole vaja karta. See aitas tal surmahirmust vabaneda. Samuti tuleb austada teise inimese vaba tahet. See on selle inimese vaba tahe, kui tema aeg saab läbi ja tema hing soovib sellest kehastusest lahkuda. Seda soovi tuleb austada, sinna ei tohi sekkuda. Saame teda toetada ning teha lõpu ilusamaks ja kergemaks. See on hinge valik. Meil pole vaja jumalat mängida. Näen väga palju hingi, kes tahavad ära minna, aga lähedased hoiavad neid kinni, inimese keha hoitakse aparaatide all ning ta pole justkui ei elus ega surnud. Lapsena kogesin väga avarat maailmapilti. Tundsin varakult, et saan aja ja ruumi peatada, et teha valikuid, kuhu minna, mida teha. Lapsepõlves, kui mul oli vägivaldseid kogemusi, siis näiteks lendasin koos tuvidega kehast välja, mind polnud kohal, kui need minuga juhtusid. Ilmselt olen lapsena teinud avasilmi šamaanirännakuid. Minu vanaisa oli laulja ja reisis mööda maailma, mina lendasin linnulennul tema järel ja vaatasin, mida ta tegi. Teadsin juba lugusid, mis temaga seal juhtus, enne kui ta neid meile kodus rääkis.

Paljud oskused on juba eelmistes eludes õpitud, selles elus õpin juurde ja jagan. Kui mu elutee ristub mõne Meistriga, siis ta lihtsalt aktiviseerib minu sees oskused, mis seal on oodanud ja ka mina aktiveerin paljudes inimestes oskusi, mis on valmis avanema. Praegusel ajastul on kättesaadavad kõigile kõrge sagadega energiad, me saame kiiresti kasvada ja areneda. Nendes energiates saame selles elus teha ära võibolla palju rokem kui viimase kümne elu jooksul kokku. Meie elu on nagu film, mille režissöörid me ise oleme ja kus me saame kõike ise muuta. Me õpime mängima perfektselt seda tegelast, keda me oleme võtnud kehastada. Kui film saab läbi, siis on aplaus, kardinad lähevad kinni ja me lihtsalt lahkume. Pärast lahkumist teeme ülevaate sellest, kuidas meil selles elufilmis läks. Kas on vaja tulla vigade parandust tegema või mis edasi saab. Me kõik oleme juba Meistrid, lihtsalt mängime oma eludes erinevaid rolle, meil on vaja erinevaid kogemusi.

Broneeri aeg Kristallkambrisse Liisi juurde SIIT!


Recent Posts

See All
bottom of page