top of page
Writer's pictureKristallikoda

Märtsikuu energiad 2018


Märts algab ja lõppeb Täiskuu energiates. 2. märtsi Täiskuu, Päikesega Kalade ja Kuuga Neitsi märgis, on suurepärane aeg tervenemiseks, selgusele jõudmiseks, korra loomiseks eneses ja enda ümber. Nüüd on vaja vaid enese sees teadlikult ja ausalt ringi vaadata, et märgata ja vabaks lasta seda, mis sind enam ei teeni ning mis teeb olemise raskeks.

Elu meis ja meie ümber läbib kiireid ja suuremahulisi muutusi, millega kaasa voolamiseks on kõige parem mitte hoida kinni ega avaldada vastupanu. Kui oled teelahkmel ja su ees on valikud, siis otsusta südame järgi, kuulates oma intuitsiooni, sisetunnet. Vaid südame tee viib edasi. Sea valikuid tehes esikohale oma südame ja hinge sügavaimad soovid ja vajadused, uued energiad toetavad nende täitumist igati. Eelduseks on, et sa oma sügavaimad vajadused enesele teadvustad ja neid ka väljendad, andes seeläbi Universumile tellimuse, mida täitma hakata. Kevad toob endaga uskumatuid pöördeid ja unistuste täitumisi ning ületumisigi, seda juhul, kui oled julgenud „tellida”. Ava end muutustele, tee uuele ruumi.


Üleminekul uutesse struktuuridesse, uutele energiatele, võib esineda kõikumisi meeleolus ja keha energiatasemes. Ühel hetkel pakatad energiast ja kohe varsti tunned, et ei jaksa silmigi lahti hoida ja vajad väikest uinakut. Ka unemustrid võivad kõikuda servast serva, unetusest kuni oluliselt suurenenud unevajaduseni. Mistahes kujul muutused end su elus ilmutavad, anna oma kehale seda, mida ta vajab - puhkust, und, vaikust, liikumist, vett, tervislikku ja kerget toitu. Ära sunni end millekski, see lõhub sind kordades enam kui varem. On aeg üle minna mõistuse kuulamiselt südame ja keha kuulamisele.

Kuuloomine on 17. märtsil kell 15:12, nii Päike kui ka Kuu on Kalade märgis. See on aeg, mil saame hea kontakti omaenda Hingega ja ka ühenduse teiste hingeenergiatega läbi Ühisvälja. See seis avab meile palju isiklikke ja ühiseid uusi võimalusi. Tolm laskub, loorid tõusevad. Palju saab selgemaks. Siit saab alguse suur loometsükkel, mis toob igaühele meist enneolematud valikud ja võimalused. Juba mõnda aega on Universum meid harjutanud oma unistustele tähelepanu pöörama, nüüd on käes aeg unistada nii suurelt kui vähegi oskad ja suudad. Meie maailm avardub nüüd igas suunas, nii sisse kui ka väljapoole. Aina enam tunnetame ka enda avarduvaid võimalusi luua ise soovitud muutusi isiklikus elus ja maailmas üldiselt. Ka inimestevahelised hingetasandi sidemed saavad aina ilmsemaks ja tunnetame aina enam, milline vägi on ühendatud südame- ja hingejõududel.

20. märtsil on Kevadine Pööripäev, Päike siirdub Kaladest Jäära märki ja kell 18:15 algab astronoomiline kevad. Sel päeval on päev ja öö täpselt ühepikkused ja sealt edasi on päevavalgust juba rohkem kui ööpimedust. Aina kõrgema kaarega liikuv Päike oma sooja valgusega toetab meie sisemist Valgust ja aitab meil kasvada. Jäär toob endaga rohkem särtsu ja spontaansust ning aitab Kalade energiates saabunud sügavatel sisemistel selginemistel põhinevaid plaane ja otsuseid ellu hakata rakendama.


Kuu lõpeb taas Täiskuuga. 31. märtsil kell 15:37 on Täiskuu Päikesega Jääras ja Kuuga Kaaludes. Selle täiskuu mõju toob tähelepanu alla piiride seadmise ja mõõduka ning ennastsäästva edenemistee leidmise. See on aeg võtta lõplikult ja otsustavalt vastutus oma elu eest endale, öelda välja oma arvamus, mitte taganeda oma unistustest ja seada piirid sinna, kus nad sind teenivad. Nüüd on hea aeg panna oma soovid ja vajadused kirja, kuhu tahad jõuda ja kuidas tahad end nüüdsest alates tunda. Sobiv aeg on ka kustutada oma mälust kõik see, mis su edasisi püüdlusi ja eesmärke ei teeni ega toeta. Nüüd on võimalik oma alateadvus ümber programmeerida, asendada sobimatu sobivamaga.

Märtsikuu toob endaga nii selgust kui ka segaduse hetki, aga selgust siiski kordades enam. Meie identiteedid hakkavad jõuliselt muutuma, vanad mustrid lagunevad ja hajuvad ning välja kooruvad uued võimalused ja võimalikkused, mille sarnaseid me varem tõenäolistekski pole osanud pidada. Nüüd alanud muutused arenevad edasi aprilli ja maikuus ning juba kesksuveks on meil võimalus muuta iseend ja oma maailma juba nii suuresti, et seda on praegu raske isegi ette kujutada. Muutused ei taba muidugi kõiki samas mõõdus ja ulatuses ent puutumata ei jäta need kedagi. Muutuste ulatus oleneb igaühe enda valmidusest muutuda, selle aluseks on vaba tahe.

Imelist märtsikuud!

Kristallikoda


Recent Posts

See All
bottom of page