top of page
Writer's pictureKristallikoda

Kogemuslugu: Enesetervendamise retk iseendasse Evelyni abiga


Sel hommikul, kui tulen Evelyni vastuvõtule, ei lähe asjad nii nagu plaanisin ja see ärritab mind, olen rahulolematu. See on juba iseenesest märk, et olen oma keskmest ja harmooniast väljas. Seega olen oma disharmoonias tegelikult taas kord just õigel ajal õiges kohas, sest valgustervendaja abi on just see, mida praegu vajan.

Evelyn Luikmel

Evelyn ei kasuta minuga seansil seekord ei helikaussi ega kristalle, vaid paneb mu seljaga enda poole istuma ja asetab käed mulle õlgadele. Ta näeb, et mul puudub maandus ja et olen sulgenud nii sisse- kui ka väljapoole suhtlemise kanali endas ning valguse ja energia vaba liikumine mu valguskanalis on blokeeritud. Olen sulgunud, ehitanud enda ümber müüri. Mu alateadvuse sügavustest on tõusnud pinnale sügavad ja peidetud hirmud ning allasurutud tunded, mille eest end selle müüriga kaitsta püüan. Hüljatuse ja üksinduse tunne, tunne, et mind on reedetud, maha jäetud, ohvrimuster ja armastuse puudus... Olen loonud blokeeringu, et neid tundeid tundes mitte haiget saada. „Miks sa ennast ei armasta?” küsib Evelyn. Tõepoolest, miks ? Alles ju armastasin... Ma vaatan endasse ja ma näen, et kõik need tunded on tõesti seal. Arvasin, et olin enda kallal töötades sellest kõigest juba vabanenud, aga ei, veel on seda minus alles ja nüüd ujus see kõik korraga pinnale. Tunnen endas raskust ja umbsust. Evelyni toel ja juhatusel asun esile kerkinut vabaks laskma. Ärritus annab järele ja esile kerkib kurbus. Seda on üsna palju, tundub, et olen seda vaprat nägu tehes üksjagu kogunud. Üles kerkib ka armukadedus, klammerdumine. Evelyni abi ja toega asun oma tundeid lahti laskma. Andestan endale ja inimestele, kellega minus kinni olnud tunded seotud on. Tulen teise inimese väljast ära, tagasi oma välja. Lasen teise vabaks. Annan endast vabaks selle, mis mulle ei kuulu ja kutsun oma hingeosad endasse tagasi. Tunnen, kuidas seiskunud energiad minust justkui tumeda tuulena vuhinal naba kaudu väljuvad. Esile kerkib veel viha, süütunnet ja armukadedust aastate taguse sündmusega seoses. See üllatab mind, arvasin, et olin toonase olukorra enda jaoks juba lahendanud, aga alateadvuse sügavamatesse soppidesse oli siiski veel vabastamata ja allasurutud tundeid jäänud. Need energiad vabanevad juba kergemini, endale ja teisele inimesele andestamine tuleb lihtsalt ja kergendust on kehas ka kohe tunda.

Nüüd, kui osa blokeeringuid on juba kõrvaldatud, asume Atlas-lüli mõttega otseks sättimise juurde. Kogu mu tähelepanu on selgroo esimesel lülil, otse kolju all. Loksutan lüli mõttega paika. Evelyn juhendab ja toetab mu tegemisi turvalise teejuhina läbi kogu protsessi. Näen seiskunud energiat oma valguskanalis Atlas-lüli kohal justkui mustjashallide vatitompude sarnaste kogumitena, nüüd need hajuvad ja näen valguskiiri taas kanalis liikumas. Järgmiseks taastame maanduse. Selleks liigun valguskanalis alla, kuni Maa südameni, mida näen helerohelise kumava kristallina. Maa südamest tõstan oma tähelepanu taas ülespoole, mööda oma selgroogu kuni käbinäärmeni ja mööda keha esikülge läbi näärmete allapoole. Toon oma tähelepanu uuesti läbi käbinäärme ja nüüd avastame blokeeringu mu alaseljas. Lasen Evelyni juhendamisel ka seal seiskunud energia vabaks ja see väljub minust jällegi naba kaudu. Tundub, et naba piirkond on praegu aktiivseks kohaks, kustkaudu blokeeringuid vabastada. Liigun oma tähelepanuga uuesti läbi käbinäärme ja üles oma pea kohale, et ühenduda Galaktilisse loomisallika energiasse. Tunnen end nüüd juba märkimisväärselt paremini, selgema ja iseendas kohalolevana. Galaktilisse loomisallika energiasse ühendudes avaneb mulle uus võnkesagedus, tunnen seda sädeleva energiavoona, mis mu keha justkui ülespoole pikemaks venitab ja selgroo sirgeks tõstab. Tunnen, et avanen ülespoole, kehasse voogab uus ja värske energia ning soojus. Kogu mu keha justkui kuulataks uudishimulikult seda uut sagedust. Veendun taas, kui oluline on teadvustada oma mõtteid ja tundeid, ning neid juhtida. „Loomine toimub mõtte kaudu hetkega”, räägib Evelyn. Vastkogetu valguses pole mul põhjust selles kahelda. „On väga oluline jälgida oma mõtteid, sest nii positiivsed kui ka negatiivsed mõtted loovad. Võime end oma mõtetega hetkega tervendada, aga ka luua endale blokeeringuid ja haigusi. Mida kõrgemaks tõuseb sagedus, seda teadlikum tuleb oma mõtetega olla”, räägib Evelyn. Olen abi ja juhatuse eest sügavalt tänulik. Mõttekiirega loomist on mul vaja veel õppida ja harjutada.

Loe Evelyni kohta lähemalt SIIT.

Broneeri seansiaeg Evelyniga SIIT.


Recent Posts

See All
bottom of page