top of page
Writer's pictureKristallikoda

Evelyn Luikmel: Kuidas püsida enda keskmes?


Kuidas jääda enda keskmesse, kui pead pidevalt viibima madalsageduslikus ja mittetoetavas keskkonnas koos toksiliste inimestega, näiteks igapäevaselt töö juures?

"Alusta sellest, et mõtled, et oled armastus, valgus, vabadus, küllus ja minuga on praegu kõik hästi. Loo enda sisse armastuse väli ning kiirga seda ka väljapoole. See, kuidas teised käituvad või otsustavad, see on nende asi. See ei puuduta sind, kas need inimesed on toksilised või ükskõik, millised. Sina keskendu iseendale ja loo läbi enda. Endalt võiks ka küsida, miks sa pead igapäevaselt viibima sellises mittetoetavas keskkonnas ja koos toksiliste inimestega, kes sind sunnib? See on ju sinu otsus ja ainult sina ise sunnid ennast selleks. Samas sa saad nii keskkonna kui ka kollektiivi sagedust muuta läbi iseenda ja läbi selle, et sina endas otsustad selle, millises energias sa oled ja mida sa lood. Keskkond väljaspool sind seeläbi muutub. Muutus sinus mõjutab teisi inimesi su ümber, sa mõjutad neid oma mõtetega. Kui tundub, et see on siiski liiast, sa ei jaksa ja sulle ei sobi, siis tee otsus ja lahku, mine sinna, kus sul on parem ja toetavam olla. Sa saad otsustada, millises keskkonnas sa oled. Sa pole sunnitud olema nendes oludes, mis sulle ei sobi.

Enda keskmes olemine käib läbi rahulolu, läbi selle, et sa igapäevaselt lood igas hetkes seda, millega sa rahul oled ja teed neid tegevusi, millega sa oled rahul. Hea viis tõsta sagedust on läbi nalja, läbi huumori, läbi positiivse mõtte. Kui keegi ütleb sulle midagi negatiivset, sa saad oma mõttega, oma järgmiste sõnadega seda olukorda mõjutada. See on suur väljakutse ja meisterlikkuse harjutamine. Sa ei pea minema ühegi madalasagedusliku energiaga kaasa. Sa saad sagedust igas olukorras tõsta. On võimalik kas õppida enda keskmesse jääma ja ennast hoidma ning läbi selle olukordi muutma või minna ära sinna, kus sul parem on. Samas see parem ei saa kunagi olla kuskil kaugemal iseendast. Sinu sagedus sõltub alati sinust. Võibolla on su sees mingid energiad, mida sa varjad või peidad enda eest, mida see olukord tegelikult esile toob. Kõik saab ikkagi alguse sinust endast. Oma otsuste tõttu sa sinna ebasoodsasse olukorda sattusid, su hing valis mingil eesmärgil just selle kogemuse. Sa saad seda kogemust muuta, mitte võtta ohvrirolli vaid teadvustada, et sa saad seda muuta, saad tõsta oma sagedust. Kui sulle tundub, et sa pead millegipärast olema ebasoodsates tingimustes või koos toksiliste inimestega, siis siit kumab läbi vaesusteadvus, et mul on midagi puudu, sellepärast ma pean kannatama. Aga absoluutselt ei pea. Milleks?

Mõni tunneb, et tal on selles olukorras missioon, aga see on tegelikult programm. Kogu maalima aitamise soov ilma selleta, et sa küsiksid, millist abi nendel inimestel üldse on vaja ja kas nad on üldse valmis seda abi vastu võtma. Maailma päästmise programmi sellisel kujul ei ole mõtet ellu viia. Maailma saab päästa ainult läbi iseenda, siis saad aidata neid, kes hakkavad sinuga kaasa tulema. Teistele sa saad jagada armastuse energiat, mis juba tõstabki nende sagedust. Sa võid vahetada keskkonda ja hakata endaga tööd tegema, et mitte lasta keskkonnal ennast nii palju mõjutada. Siis sa ei võta enam madalsageduslikku vastu ega anna toksilistele inimestele energiat, sest sa pole enam ohvrisageduses ja siis ongi sul juba võimalik ka keskonna sagedust muuta."

Loe Evelyni kohta lähemalt SIIT!

Evelyni juurde aja saad broneerida aadressilt SIIT.


Recent Posts

See All
bottom of page