top of page
Writer's pictureKristallikoda

Evelyn Luikmel: Emotsionaalkeha puhastusest

Füüsilisel tasandil ilmnenud probleemidega tuleks tegeleda ka energeetilisel tasandil, kuna väga sageli saavad probleemid alguse just emotsioonidest. Emotsioonid salvestuvad meie emotsionaalkehasse ja võivad alles mõnekümne aasta pärast füüsilises kehas manifesteeruda. Näiteks käis minu juures üks inimene, kes oli hommikul EMO-s käinud, arvates, et tal on infarkt – aga see probleem, emotsioon, oli kinni 23 aasta taguses olukorras. Kui see sai ära puhastatud, kadus ka valu. Emotsioonist füüsilise valuni võib minna üks tund või isegi kolmkümmend aastat, aga kui emotsioonid jäävad kinni emotsionaalkehasse, jäävad need kinni ka füüsilisse kehasse, hakates sinna kogunema ja tooma su ellu samu olukordi, kus sa ikka ja jälle seda emotsiooni koged. Hiljem, kui tekib juba füüsiline vaevus või haigus ja tehakse näiteks operatsioon, tuleb operatsiooni käigus esile ka emotsioon, aga see ei vabane niisama. Seetõttu tuleks teha ka emotsionaalkeha puhastust.

Emotsionaalkeha puhastuse kestus sõltub sellest, kui paljudes kihtides emotsioon kinni on. See võib olla mõnes või ka paljudes elundites, kudedes, rakkudes, luudes, liigestes ... Mida rohkem see kinni on, seda kauem protsess aega võtab. Emotsionaalkehasse on salvestunud ka varasemate kehastuste emotsioonid. Emotsionaalkeha käib hingega kaasas ja siin võib olla eelnevate kehastuste mustreid, mis selles elus tõmbavad ligi sama emotsiooni. Puhastus võib olla lühiajalisem või pikaajalisem, aga tähtis on see, et inimene teadvustaks oma mõttemustrit – millise mustriga ta seda olukorda loob. Alles siis saab lahti lasta ning muuta teadlikult oma mõtteid ja tundeid. See võib olla seotud nii mõtte- kui ka tundekehaga. Energeetilist puhastust tasuks teha ka siis, kui inimene on saanud mõne meetodiga oma füüsilised sümptomid kontrolli alla, kuid need kipuvad siiski tagasi tulema. Sümptomi on loonud ikkagi emotsioon. Emotsioon, mõte ja tunne on alati enne ning alles siis tekib füüsiline sümptom. Meie füüsiline keha salvestab kõik mõtteid ja tundeid. Emotsionaalkeha puhastamiseks on oluline jälile saada emotsioonile, mis on selle probleemi loonud ja siis see lahti lasta ning mõttes ümber teha. Seda emotsiooni tuvastada ei ole alati lihtne, sest osa emotsioone võivad olla hoopis meie vanemate mõttemustri peegeldused. Alati ei pruugigi see sinu enda mõte olla – sa võid olla vastu võtnud ka võõra programmi. Kui me siia sünnime, on meie hing tegelikult otsustanud mingeid õppetunde sügavamalt õppida ja selle järgi valib ta ka oma vanemad ja lähedased. Sellest tulenevalt peegeldavad meie lähedased meile seda, mida me peame kõige rohkem õppima, tuues seda esile. Kui inimene tunneb, et ta upub enda ja teiste mustritesse ära, on tal vaja tulla oma südame keskmesse ja vaadata, kes ta tegelikult ise on. Läbi selle on lihtsam lahti lasta ka neid mustreid, mis ei ole tema omad, vaid kellegi peegeldused. Oma õppetunnid tuleks vastu võtta mitteduaalselt – need ei ole negatiivsed ega positiivsed, need lihtsalt on. Tuleb olemasolevaga leppida – siis saad hakata sellest läbi ja edasi minema. Kuni sa võtad seda negatiivsena ja jääd sellesse kinni, tiirledki nagu mingis rattas. See kehtib nii sündmuse, emotsiooni kui ka olukorra kohta. Koge see lõpuni ja mine sellest läbi, ära võta seda kui kannatust või vangistust. Kui sa lakkad asjadele hinnanguid andmast ja ennast läbi nende hinnangute lahterdamast, saad hakata olema see, kes sa tegelikult oled ja sellest läbi minema. Sa pead aktsepteerima kõiki tundeid, sest kuni sa oma tunnetega võitled, põgened sa nende eest. See algab tihtipeale aktsepteerimisest, endale andestamisest ja lahtilaskmisest. Alles siis on võimalik edasi minna.

 

Evelyn on valgustervendaja, kes töötab valguskanalis, põhiliselt tervendab ta kristallikambris koos mäekristallide ja tiibeti helikausiga. Ta tegeleb emotsionaalkeha puhastuse ja valguskeha aktiveerimisega ning kanaldab igale inimesele just sel hetkel sobiva teraapiavormi. Evelyni kohta saad lähemalt lugeda siit. Tema seansile aja broneerimiseks vajuta siia.

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page