top of page
Writer's pictureKristallikoda

Märtsikuu energiad 2020

Märts toob endaga värsked kevadised võnked, uued ideed, eelistused ja suunad. Õhus on kasvavat erksust, ettearvamatust, ootamatusi, see soodustab entusiasmi ja toob tegutsemise tahet ning rõõmsat loomingulist liikumist läbi kõigi elualade nii isiklikus kui ka üldises plaanis.


Märts toob ka mõned pöördelised nihked, mis suunavad meid sügavamale 2020. aasta uude energialainesse. Läbivateks teemadeks on uus identiteet, soov ja vajadus muuta ja muutuda. Võid jätkuvalt tunda soovi muuta elukohta, suhteid, töökohta või tegevusala, mõtte- ja tundemustreid. See võib olla meeliülendav või ka hirmutav ja segadusseajav. Uus identiteet hakkab endast märku andma, uus reaalsus vormuma. Võimalik, et suudad nüüd teha muudatused, mille järele juba mitu kuud oled vajadust tundnud. Sa pole enam see, kes sa olid, kes arvasid end olevat. Kui sulle tundub, et sa ei tea, kes sa tegelikult oled, siis nüüd üllatad ennastki. Kui oled midagi edasi lükanud, kahelnud, oodanud, et asjad kergemini kulgema hakkaks, siis märts toob maandatuse ja tublisti teostamise energiat.


Märtsi esimesel nädalal võib tunduda, nagu kannaksid maailma raskust oma õlgadel, võid tunda end eraldatuna ja üksi. Sellisel juhul on abiks enesearmastus ja enda eest hoolitsemine. Igasugune loovus ja enese hellitamine on hea viis selle energiaga toime tulemiseks. Leia aega lõdvestumiseks ja omaette olemiseks. Lase endal puhata ja lihtsalt olla oma keskme vaikuses ja rahus. Vahetult enne Täiskuud, toimub kosmilise loomingulise energia juurdevool. Kuigi see loominguline energia võib olla inspireeriv, võib see esile tuua ka sügavamaid emotsioone, mis vajavad puhastamist ja vabastamist. Ka unistamise soov ja võime on nüüd kõrgendatud ning meeled tundlikumad. Nüüd on lihtsam oma plaane visualiseerida ja manifesteerida.


Täiskuu on 9. märtsil kell 19:46, Päike on Kalades ja Kuu Neitsi märgis. Täiskuu aitab näha, taibata ja terveneda. Märtsi Täiskuu toob endaga ka suure hulga loomingulist energiat. See Täiskuu võib aidata avastada mõnd uut tõde või teostamise viisi. Võimalikud on avastused, läbimurded, ootamatused. Tervis ja tervenemine on kindlasti esile kerkivad teemad. Pööra erilist tähelepanu oma tervisele ja tegele kõigi ilmnevate sümptomite või korduvate mustritega, millest end leiad. Täiskuu valgustab ja toob asju pinnale. On tähtis usaldada oma intuitsiooni ja instinkte, kuid hoiduda emotsioonidesse kinni jäämisest. Märtsi Täiskuu energia annab julgust, enesekontrolli, õitsengut, suuremeelsust ja lisaks veel vaimujõudu, tuues võimalusi oma annete arendamiseks ja täieliku potentsiaali avaldumiseks. See on ideaalne aeg uute projektide alustamiseks ja riskide võtmiseks. Pärast Täiskuud võime hakata oma sisemaailmast õpitut rakendama välismaailmas. Nüüd on aeg hakata edasi liikuma.

20. märts on Kevadine Pööripäev, kell 5:49 siirdub Päike Kaladest Jäära märki ja algab astronoomiline Kevad ning uus astroloogiline aastaring. Pööripäeval on päev ja öö täpselt ühepikkused, siit edasi hakkavad päevad minema öödest pikemaks. Pööripäeva energia toob värsket lootust ja optimismi. Jäära energia on tuline ja sellest tulenevalt võid end tunda hoopiski tugevamana, laetumana ja valmina tegutsema. On aeg plaanide seadmiseks ja mõtlemiseks, kuidas soovid veeta ülejäänud aasta. See ei tähenda, et see peaks kõik nüüd juba selge ning planeeritud olema, kuid nüüd on aeg mõelda ja otsustada, millele soovid keskenduda või millistes eluvaldkondades soovid paranemist. Kus soovid näha õitsengut oma elus? Mida on vaja endas toita ja väetada? On vaja sinu panust, et saaksid ümbritseva maailma energiatega koos luua ja märgata vihjeid selle kohta, kuidas soovitut teostada. Lase lahti, anna vabaks, lase asjadel voolata oma loomulikus rütmis - need on selle etapi teemad. Mida on sul vaja vabastada ja lahti lasta?


24. märtsil kell 11:28 on Kuuloomine, nii Päike kui ka Kuu on Jäära märgis. See on ülisoodne aeg loomiseks ja uuteks algusteks kõigil tasanditel. Noorkuu energia täiustab kõiki uusi ringlevaid värskeid energiaid. Nüüd võid ette võtta tervendava teekonna või tunda lõpetatust teemades, millega oled viimase 6 kuu jooksul tegelenud. See omakorda ajendab värsket vaatenurka leidma või uut eesmärki seadma. Ees ootavad märkimisväärsed muutused. Järgnev tsükkel tutvustab meile uut reaalsust. See on kiirendatud ülesehitamine, vajadusel kasvõi nullist alates. Vabasta end vanast, uus rahaline või suhteseis või radikaalne elustiili muutus on vältimatu. Tervita muutust ja muutus tervitab sind vastu.


Imelist märtsikuud!

Kristallikoda

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page